top of page
VigiloE Logo.png

Klimatsystem för produktlager

Vi på Pencraft Services AB är väldigt måna om våra kunder och att de kan hålla så hög kvalitet på deras produkter i sina lagerhus som möjligt. Därför erbjuder vi hjälp från början till slut när ni väljer vårt lagersystem Vigilo-E.


Vi har många års erfarenhet av olika lagerhus och använder oss av Findus-principen. Vi har även utbildning av Findus-principens grundare Alf Johansson.
Ring oss gärna så berättar vi hur vi kan lösa era problem med era nuvarande system.
Vi hjälper er från början med projektering och konstruktion av nybyggnationer av lagerhus, eller om ert befintliga lagerhus ska renoveras.

 

Vårt system Vigilo-E innehåller alla nödvändiga delar så som apparatskåp med webbaserat styrsystem, fläktar, spjäll, spjällmotorer och givare.
Vill du förlänga din lagringsperiod och bibehålla kvalitén på dina lagerprodukter hjälper vi er gärna med att ta fram en optimal och konstnadseffektiv kyllösning för just ditt lager.
Vi vill underlätta för våra kunder så mycket det går. Det gör vi med hjälp av att hela styrsystemet är uppkopplat mot Internet. Ett uppkopplat system gör så ni slipper onödiga resor till lagerhuser. Istället gör ni alla inställningar på en dator eller via er smartphone vart ni än befinner er!

 

Uppkopplingen är självklart krypterad med den senaste tekniken för att förhindra att obehöriga kommer åt ert lagerhus.
Självklart finns möjligheter att ta ut historik över samtliga värden och även att få larmer snabbt för att minska kassation.
När systemet är färdiginstallerat och besiktat gäller 1 års garanti på produkterna och 1 års serviceavtal.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Våra kunder

bottom of page